Social

Hagi nu il vinde pe Petre

Tehnicianul echipei Galatasaray , Gheorghe Hagi , a declarat ca nu intentioneaza sa il cedeze altei grupari pe mijlocasul Ovidiu Petre , a anuntat cotidianul "Star".

"Petre este un jucator foarte tinar si complex. Nu vom putea gasi altul ca el. Nu il voi vinde niciodata pe Petre", a spus Hagi.
Antrenorul roman a precizat, intr-un interviu aparut, luni, in cotidianul "Hurriyet", ca nu vrea sa supere pe nimeni atunci cind da dovada de nervozitate . "Ma aflu aici pentru a duce echipa Galatasaray spre inaltimi si de aceea nu vreau sa ma cert cu nimeni. Eu vreau sa ma ocup de jucatorii mei, adica de florile din gradina mea. Ma simt fericit si usor ca o pasare. Ambitia de joc a tuturor fotbalistilor mei ma va duce catre succese", a explicat Hagi.

Gheorghe Hagi a facut o analiza a situatiei actuale a unora dintre jucatorii sai. "Hasan Sas este un fotbalist adevarat. Energia lui pozitiva se reflecta pe tot terenul. Are pasiunea care ar trebui sa existe la orice jucator. Am discutat cu Cihan. Inaintea meciului cu Partizan Belgrad i-am spus sa fie atent, pentru ca il voi folosi pe partea stinga. Si-a facut bine datoria", a spus Hagi.

Antrenorul roman a precizat ca fundasul Hakan Unsal a inceput sa evolueze ca pe vremea cind jucau impreuna la Galatasaray. "El a slabit si are mai multa putere. Joaca minunat. Necati Ates este un jucator bun. L-am plasat pe Arif Erdem in spatele lui pentru a creste concurenta. Necati va fi mai bun pe masura ce concurenta pe postul lui va creste. Elvir Balici nu a jucat doi ani, iar acum se apropie de perfectiune . Sint impresionat de profesionalismul si de puterea lui de munca", a adaugat Hagi.

Potrivit cotidianului "Sabah", capitanul echipei Galatasaray, Bulent Korkmaz, a declarat ca pentru formatia din Istanbul faptul ca este antrenata de Gheorghe Hagi reprezinta un mare avantaj. "Hagi este o persoana care cunoaste foarte bine fotbalul turc. Atunci cind este privit cu ochii fotbalistilor, este pozitiv", a spus Korkmaz.

Lotul antrenat de Hagi a plecat, duminica, in Statele Unite, unde va efectua un stagiu de pregatire de opt zile. Galatasaray va juca un meci amical, pe 28 iulie, cu o selectionata a statului New Jersey, urmind sa intilneasca ulterior si echipa Universitatii Princeton. Formatia turca va mai juca, pe 1 august, la New Jersey, cu FC Porto.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea