Social

#gheorghe hagi #academia de fotbal #echipa de fotbal

Hagi isi face echipa de fotbal

Cel mai bun jucator roman al tuturor timpurilor, Gheorghe Hagi , isi va infiinta o echipa de fotbal pentru a sustine mai departe proiectul Academiei.

Noua formatie, ce va evolua incepand cu 2009 din Liga a III-a, va fi sustinuta in totalitate de 'Rege' si isi va disputa meciurile la Constanta. Hagi a inceput deja campania de transferuri si va plati 100.000 de euro scotienilor de la Hearts pentru a-l achizitiona pe Dumitru Copil.

"Nu e normal sa fac o echipa din moment ce am acel proiect cu Academia ? Eu v-am spus ca atunci cand ma implic in ceva, am convingerea suta la suta ca fac ce trebuie si ma ocup doar de acel lucru. Academia formeaza jucatorii pana la 18 ani, dupa care ei trebuie sa aiba o continuitate. Aceasta continuitate va fi echipa pe care o voi infiinta", a declarat Gheorghe Hagi.

Bugetul alocat de Hagi pentru Academie , echipa si campanie de transferuri este estimat la aproximativ 10 milioane de euro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea