Social

Hagi face pace cu baskanii

Gica Hagi a cerut scuze conducerii lui Galatasaray pentru declaratiile pe care le-a facut luni, in cadrul conferintei de presa organizate la baza de antrenament din cartierul Florya din Istanbul, informeaza "Ajansspor.com". Hagi a avut luni seara o intrevedere de aproximativ sase ore cu membrii consiliului de conducere al clubului, la sediul gruparii, situat in cartierul Mecidiyekoy. "Am sustinut o conferinta de presa, dar am venit aici ca sa discut despre viitorul lui Galatasaray. Dupa aceasta sedinta de lunga durata sunt convins ca vom fi mai puternici. Plecam cu totii de aici cu rezultate pozitive. Le cer scuze presedintelui clubului si membrilor consiliului de conducere pentru ca i-am suparat prin declaratiile mele. Insa, dupa cum am spus inca din prima mea zi aici, singurul nostru scop este sa ne continuam lupta in campionat si sa castigam titlul la finalul sezonului. Toate eforturile noastre vor fi focalizate in directia castigarii titlului. In familie se mai intampla astfel de lucruri, insa cu totii muncim pentru binele lui Galatasaray", a declarat Hagi. Potrivit "Ajansspor.com", conducerea clubului a decis ca Hagi sa ramana in functia de antrenor principal, in urma sedintei de la sediul gruparii. Vicepresedintele Turgay Kiran a declarat ca, initial, Hagi a fost convocat de conducere pentru a discuta despre chestiuni legate de echipa. "La conferinta de presa unele lucruri au fost intelese gresit. Hagi a recunoscut ca a gresit si si-a cerut scuze de la consiliul de conducere si de la presedinte. Ne continuam colaborarea cu Hagi, in vederea mentinerii pe drumul pentru castigarea titlului", a spus Kiran. Hagi si Kiran au facut aceste declaratii intr-un moment in care sedinta inca nu se incheiase. Kiran le-a spus jurnalistilor ca nu mai este nevoie sa astepte afara, in fata sediului clubului, deoarece in continuarea sedintei va fi dezbatuta problema transferurilor. Hagi nu a ramas la sedinta in continuare, el parasind sediul clubului. Un alt vicepresedinte al gruparii din Istanbul, Ergun Gursoy, a admis ca Hagi a avut dreptate in unele dintre declaratiile facute la conferinta de presa. "Acestea sunt insa lucruri care trebuie sa fie discutate in familie. Hagi este copilul nostru. Nu exista nici o problema", a precizat Gursoy, care a adaugat ca Hagi nu a pierdut niciodata sustinerea conducerii clubului.


Sustinut de presedintele Canaydin
"Hurriyet" relateaza ce a facut conducerea clubului Galatasaray din momentul conferintei de presa a lui Hagi si pana cand acesta si-a cerut scuze. Jurnalul a scris ca, imediat dupa conferinta de presa, presedintele Ozhan Canaydin s-a intalnit cu Gursoy si au facut o analiza a situatiei create. Cei doi l-au chemat apoi si pe Hagi, caruia i-au cerut sa isi justifice afirmatiile. "Dupa intalnirea Canaydin-Gursoy-Hagi a inceput sedinta consiliului de conducere. Unii oficiali au cerut, in sedinta, ca Hagi sa fie demis imediat. Kiran a propus chiar ca Rasit Cetiner sa fie adus ca antrenor principal, iar Can Cobanoglu ca director sportiv. Apoi, un grup de oficiali l-a propus pe Bulent Under ca antrenor. Ambele propuneri au fost insa refuzate de Canaydin", scrie "Hurriyet", care adauga ca Ozhan Canaydin le-a cerut lui Gursoy si Fatih Goksen, aflati in fruntea grupului ce dorea demiterea lui Hagi, sa discute cu el separat, in alta camera decat cea in care avea loc sedinta. "Daca renuntam acum la Hagi s-ar crea un haos. Atat el, cat si voi veti ramane in functiile voastre. Nu demisioneaza nimeni. Asa este cel mai bine pentru Galatasaray", a precizat presedintele gruparii. Ulterior, la sedinta a fost chemat si Hagi, care si-a cerut scuze: "S-a inteles gresit ce am spus astazi. Imi pare rau ca v-am suparat. Eu am vrut sa explic doar situatia grea in care ma aflu". Totusi, "Sabah" scrie ca Ozhan Canaydin i-a cerut lui Hagi, in sedinta de la club, sa nu il mai foloseasca pe Ovidiu Petre in meciurile pe care Galatasaray le va disputa pana la sfarsitul acestui sezon.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea