Social

Hagi crede in miracole

Galatasaray a invins la Malatya si s-a pastrat in plasa lui Fenerbahce , antrenorul roman afirmind ca echipa sa inca mai poate cuceri titlul. In Ucraina, Mircea Lucescu, care a dezmintit zvonurile privind plecarea sa, a mai cistigat un meci, ajutat de golul lui Rat.

Gica Hagi si Galatasaray au invins din nou, in deplasare, si continua sa spere la titlu, desi Fenerbahce a trecut de cel mai important obstacol, Trabzon, si pastreaza patru puncte avans cu tot atitea etape ramase de disputat. Chiar daca reuseste sa cistige derby-ul programat in penultima runda pe terenul lui Fenerbahce, Hagi tot mai are nevoie de un pas gresit al elevilor lui Cristoph Daum. Duminica seara, Cim Bom-ul lui Hagi a invins la limita pe terenul celor de la Malatya, scor 1-0, Hakan Sukur, apostrofat de presa in ultimul timp, marcind singurul gol al intilnirii, in minutul 49.
In fotbal nu exista logica

Antrenorul roman s-a declarat multumit de evolutia jucatorilor sai si a sustinut ca Galatasaray va cistiga toate meciurile ramase de disputat, inclusiv cel cu Fenerbahce. In prima repriza am avut o evolutie buna. Spre sfirsitul meciului am suferit. Sa nu uitam ca Malatyaspor este o echipa greu de invins pe propriul teren. Astazi a jucat bine, dar noi am meritat cele trei puncte, a declarat Hagi, precizind: In fotbal nu exista logica, ci surprize. Noi jucam din ce in ce mai bine, vom invinge in fiecare meci si vom vedea ce va fi. Cred ca vom realiza aceasta minune.

Mircea Lucescu a afirmat ca va pregati in continuare pe Sahtior , dezmintind zvonurile care il dadeau transferat la nationala Turciei: Nu este adevarat ca voi pregati echipa nationala a Turciei, acestea sint doar zvonuri ale jurnalistilor turci. Am contract cu Sahtior Donetk inca trei ani si vreau sa il duc la bun sfirsit. Pe de alta parte, ma bucur ca se vorbeste despre mine si ca lumea ma apreciaza. Asta dovedeste ca imi fac bine treaba. Pe de alta parte, antrenorul roman este tot mai aproape de titlu in Ucraina, dupa ce Sahtior a invins cu 2-1 pe Metalurg Zaporoje, in fata propriilor suporteri. Integralist la gazde, la fel ca si Stoican, Razvan Rat a adus victoria pentru mineri printr-un gol marcat in minutul 67.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea