Social

Hagi aparat de baskani

Presedintele Canaydin si "vicele" Gursoy i-au luat apararea antrenorului dupa infrangerea cu Gaziantepspor
Ozhan Canaydin, presedintele lui Galatasaray , a cerut ca Gica Hagi sa nu mai fie criticat, a anuntat "Star". "Daca schimbam calul chiar cand trecem paraul avem numai de pierdut. De aceea trebuie sa il sustinem pe Hagi , in loc sa il criticam", a spus Canaydin, dupa infrangerea din meciul cu Gaziantepspor, scor 0-1. "Star" mentioneaza ca Ozhan Canaydin i-a avertizat pe unii dintre oficialii clubului si pe cativa fotbalisti sa nu mai creeze speculatii. Un alt oficial al clubului, care il sustine pe Hagi este vicepresedintele Ergun Gursoy, care este si responsabil al sectiei de fotbal a gruparii.

"Voi fi alaturi de Hagi cat ma vor tine puterile. Ce vina are el daca Flavio Conceicao a ratat de la doi metri?", a spus Gursoy. Potrivit site-ului "spor3.com", Hagi a declarat ca ar fi dispus sa renunte la functia de antrenor al lui Galatasaray daca ar sti ca nu isi face bine datoria. "Toata lumea poate critica pe oricine, dar in Turcia se exagereaza mereu. In fotbal se si pierde, se si castiga. Daca noi am fi inscris in minutul 88 al meciului cu Gaziantepspor, as fi fost considerat un tehnician extraordinar. Insa, acum sunt considerat cel mai prost", a precizat Hagi.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea