Social

Hagi ameninta cu demisia

Cariera lui Gica Hagi la Galatasaray este aproape de sfarsit inainte de a incepe cu adevarat. Dupa cateva etape la sfarsitul unui campionat dezastruos, plus o pregatire de vara, Gica Hagi sta intre demisie si demitere . Privit si admirat ca un zeu pe timpul cat a activat ca jucator, el nu mai este dorit acum de conducerea clubului. La fel ca in cazul lui Mircea Lucescu la Besiktas, Hagi se mai bucura doar de sprijinul presedintelui, Ozhan Canaydin, cel care, conform publicatiei Star, l-a convins sa nu demisioneze. Nu te gandi la demisie. Noi te-am adus in aceasta functie si vom continua cu tine, au fost cuvintele celui mai important om de la Galatasaray, care l-ar fi convins pe Hagi sa continue pe banca Cim Bom.

Totul se pare ca a pornit de la refuzul tehnicianului roman de a-l include in delegatia care a plecat in Germania pe Ayhan Akbin, asistentul vicepresedintelui Ergun Gursoy. Intre acesta din urma si Hagi ar fi izbucnit un conflict, aplanat, pentru moment, de presedintele Ozhan Canaydin, care inainte il convinsese pe Ergun Gursoy sa nu demisioneze. Totusi, zilele lui Hagi par numarate, cel putin dupa o afirmatie a unui membru al Consiliului de Conducere, publicata de Sabah: Hagi a fost un mare fotbalist, dar ca antrenor este un taran". Mai mult, nici rezultatele, singurul aliat al unui antrenor, par a nu-l ajuta pe Hagi. Astfel, Galatasaray, cu Ovidiu Petre pe teren pana in minutul 86, a remizat cu cehii de la Banik Ostrava, scor 3-3, intr-o partida din cadrul turneului de pregatire din Germania.

Nici Daniel Pancu , integralist, nu a avut mai mult succes cu Besiktas, turcii pierzand la penalty-uri partida din cadrul Cupei Alpen cu Partizan Belgrad, romanul aducandu-si din plin contributia la acest esec. Pe de alta parte, vazut ca viitorul lui Nantes, Keseru ia apararea prezentului, Florin Bratu, contestat de toata lumea de la venirea in Franta. Veti constata rapid ca Bratu este un jucator foarte bun. Este rapid, tehnic, are numeroase calitati. Normal, este roman, a declarat Keseru.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea