Social

#simirad demisie pensie

Guvernul l-a asigurat pe Simirad ca nu-si pierde pensia

Presedintele Consiliului Judetean Iasi, Constantin Simirad , a declarat, miercuri, ca nu va mai demisiona din functie, dupa ce a primit asigurari ca poate sa-si pastreze si pensia pe perioada mandatului de ales local.

Alesii locali nu intra sub incidenta Ordonantei 230/2008, care nu permite cumularea pensiilor cu salariul de stat.

"Am primit o adresa de la Guvern in care se spune ca ordonanta nu se aplica alesilor locali. Orice om care munceste trebuie sa fie renumerat. Daca veti gasi cumva vreun patriot atat de mare incat sa munceasca pe degeaba, va rog sa mi-l aratati. Fiecare om depune o munca cu buna credinta si va face dupa priceperea lui tot ce crede el ca va fi mai bun pentru comunitate dar, in acelasi timp, trebuie sa manance si el. Daca veti gasi un santier al patriei, unde se face munca patriotica , atunci sa-mi spuneti, ca am sa ma gandesc mult inainte de a ma duce si eu", a declarat, miercuri, corespondentului NewsIn, presedintele CJ Iasi, Constantin Simirad. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea