Social

#ancheta #masacru #finlanda

Guvernul finlandez ancheteaza masacrul din orasul Kauhajoki

Dezvaluiri socante in cazul masacrului comis marti intr-un liceu din Finlanda . Atacatorul, un tanar de 22 de ani care a omorat cu sange rece noua colegi de liceu si un profesor, a planuit fapta inca din 2002.

Intr-o scrisoare gasita asupra sa, Maati Saari marturiseste ca va ucide si apoi isi va lua viata din "ura pentru RASA UMANA". Guvernul de la Helsinki a declansat o ancheta, in urma careia se va stabili daca politia ar fi putut impiedica incidentul, care a imbracat miercuri Finlanda in haine de doliu.

Anuntul despre anchetarea politiei a fost facut de premierul finlandez Matti Vanhanen, care s-a deplasat miercuri in orasul Kauhajoki, unde a avut loc macelul. Investigatia a fost lansata in conditiile in care atacatorul fusese interogat si eliberat cu o zi inainte de politie pentru ca postase Youtube mai multe videoclipuri in care tragea cu arma.

Continuarea in Realitatea TV


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea