Social

#presedinte #premier #guvern #remaniere #traian băsescu

Guvernul da asigurari: Intre presedinte si premier nu exista un demers de remaniere, subiectul nu e de actualitate

Executivul sustine ca in acest moment intre seful statului si premier nu exista niciun demers institutional in vederea realizarii remanierii guvernamentale. In consecinta, acest subiect "nu este de actualitate", se arata intr-un comunicat al Guvernului.

La randul sau, Sever Voinescu , purtatorul de cuvant al PDL, a declarat, marti, pentru agentia Mediafax, ca seriozitatea presei romanesti fata de remaniere este "cu mult mai mare" decat preocuparea partidului sau. El a a adaugat ca, pentru moment, remanierea este "mai degraba un subiect de presa decat o tem ape agenda PDL".

In ultimele saptamani, o serie de lideri democrat-liberali, dar si presedintele Traian Basescu au adus in discutie posibilitatea unei remanieri guvernamentale. Valeriu Tabara (Agricultura), Ion Ariton (Economie), Gheorghe Ialomitianu (Finante)si Teodor Baconschi (Afaceri Externe) sunt cativa dintre ministrii care ar putea fi inlocuiti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea