Social

Guta si Vijelie s-au paruit la Antena1

Manelistii Nicolae Guta si Vali Vijelie s-au batut si s-au injurat la emisiunea "Ziua Judecatii". Cel putin asa sustine revista VIP. Cei doi cantareti au fost adversari in emisiunea-concurs de la Antena 1, moderata de Dan Negru.

ORGOLII DE MANELIST

Dupa ce s-au laudat cu mobila din sufragerie si inimioarele rosii agatate de tavanul fals, a venit timpul ca Vijelie si Guta sa-si compare masinile. Limuzina nou-nouta a lui Nicolae Guta a fost adusa in platou, dar, inspirat de stralucirile masinii adversarului, Vali Vijelie s-a aruncat pe capota si a indoit-o. Dan Negru s-a transformat din moderator in arbitru pentru ca, dupa un schimb de injuraturi, manelistii au inceput sa-si imparta pumni. Cei doi adversari
s-au linistit dupa ce au promis ca merg sa evalueze pagubele. Nicolae Guta si Vali Vijelie au continuat sa filmeze de dragul publicitatii, dar nu au mai reusit sa fie prieteni buni, asa cum erau inainte de incident.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea