Social

Gusa voteaza cu Blaga in turul doi

Liderul PIN, Cozmin Gusa, care a candidat la Primaria Capitalei, a anuntat, joi, intr-o conferinta de presa, ca il va vota pe Vasile Blaga in turul al doilea, neavand cum sa il voteze pe Sorin Oprescu , iar la Primaria Sectorului 1 il va vota pe Razvan Murgeanu .

"Este evident pentru mine ca nu am cum sa-l sprijin pe Sorin Oprescu , ci pe Blaga. Nu pentru ca ar fi fost obraznic sau dezlanat, nu pentru ca nu a prezentat niciun proiect, dar m-am uitat la cei care sunt in spatele lui si am numarat vreo 300 de ani de puscarie.

Sa fii sustinut de Ion Iliescu, Adrian Nastase, Miron Mitrea, Viorel Hrebenciuc , Dinu Patriciu, Dan Voiculescu, Puiu Popovici si altii, hoti calificati, nu cred ca este o mandrie, indiferent de cat de independent te-ai da", a declarat Cozmin Gusa.

El a tinut sa mentioneze ca nu a purtat negocieri cu niciunul dintre candidatii calificati in turul doi, respectiv Vasile Blaga si Sorin Oprescu. (continuarea in Mediafax)

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea