Social

#calatorie #grecia #greva #avertizare #greva generala

Greva generala in Grecia - avertizare de calatorie

Romanii care vor sa calatoreasca in Grecia sunt avertizati ca marti va avea loc o greva a transportatorilor publici si privati din aceasta tara, anunta Ministerul Afacerilor Externe (MAE).

"Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care doresc sa calatoreasca in urmatoarea perioada in Grecia ca, in data de 7 februarie 2012, va avea loc o greva generala a transportatorilor din sectorul public si cel privat.

Sindicatul controlorilor aerieni nu a anuntat inca decizia de participare la greva. In urma grevei generale vor fi afectate mijloacele de transport in comun, transporturile maritime si feroviare", este specificat in comunicatul MAE.

Turistii trebuie sa verifice daca isi pot folosi biletele cumparate, in aceasta zi, iar cel mai bine ar fi sa aiba deja o varianta de rezerva pentru a ajunge la destinatia din Grecia, daca nu vor sa ramana blocati pe traseu, din cauza grevei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea