Social

#curatenie in post #greseli femei in post #parinte Calistrat #postul craciunului

Greselile pe care le fac femeile in Postul Craciunului. Ce spun preotii

Parintele Calistrat, de la Manastirea Vladiceani, in Iasi, este apreciat de enoriasi datorita predicilor in concordanta cu vremurile pe care le traim pe care le ofera pe internet si retelele sociale.

In preajma Craciunului, preotul este deranjat de gospodinele care se preocupa excesiv de curatenia casei, criticandu-le pe femeile care se ostenesc prea mult sa deretice prin casa, sa spele geamuri covoare, sa munceasca pana ala epuizare! Preotul cerede ca asa vor ele sa compenseze un suflet...gol!

Decat sa frece podelele, mai bine s-ar dedica rugaciunii, considera Parintele Calistrat.

“Au si femeile astea o “boala”! Cand le cauti sunt cu Pronto in mana si lustruiesc geamurile!
- Dar lasa mai femeie, lustruieste-ti mintea, lustruieste-ti sufletul, inima, simturile.. nu numai parchetul! Nu esti facuta sa fii numai Mama Prafului, trebuie sa mai fii si Mama Rugaciunii!
Trebuie sa intelegi ca sufletul conteaza, nu numai casa, nepotul si stersul geamurilor.
- Parinte, nu pot sa postesc, n-am timp sa ma rog...pentru ca am serviciu, am nepoti!
- Draga, nu schimba Dumnezeu legile ortodoxiei ca ai tu familie grea si cu probleme! Daca vrei suflet, ai grija de suflet!
Stiti cu ce "truc" aduc eu omul la biserica? Seriozitatea! De multe ori am folosit acest “truc” ..a durut, dar eu sunt foarte mandru!”

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea