Social

#vanzare #insule #grecia

Grecia isi scoate insulele la vanzare

Cand parlamentarii germani su sugerat aceasta solutie, grecii s-au infuriat. Acum, constrans sa-si plateasca datoriile si neavand fonduri pentru lucrari de infrastructura, guvernul de la Atena a inceput sa vanda din teritoriu.

Nu poti sa fii putred de bogat fara sa ai o insula proprie, privata si izolata de restul lumii si de cei care nu-si permit o astfel de opulenta. Richard Branson (Virgin!) are o insula in Caraibe. Fratii finantisti Barclay, se retrag pe o insula de pe Canalul Manecii , iar magnatul Aristotel Onassis se iubea cu Jackie Kennedy pe insula greceasca Skorpios.

Acum Grecia face visul marilor bogati ai lumii mult mai usor de realizat pentru ca, scrie The Guardian, guvernul de la Atena se pregateste sa vanda sau sa ofere in concesiune o parte din cele 6.000 de insule insorite. Toate acestea pentru a surmonta deficitul bugetar imens cu care se confrunta.

 ( citeste continuarea in Realitatea.net )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea