Social

#grecia #masuri de austeritate # parlamentul UE

Grecia a adoptat masurile de austeritate

Parlamentul grec a votat masurile de austeritate necesare pentru continuarea ajutorului UE acordat Greciei. Violentele stradale s-au intensificat dupa aflarea vestii.

In urma ciocnirilor violente intre politie si protestatari au fost raniti 21 de politisti si peste 50 de protestatari, potrivit RomaniaLibera.ro.

"Grecia a facut un pas inapoi fata de un scenariu grav (...) A fost un vot de responsabilitate nationala", se arata in comunicatul emis de UE dupa votarea masurilor de austeritate.

Presedintele Greciei, Karolos Papoulias, aflat intr-o vizita in Romania, si-a exprimat increderea in nevoia adoptarii masurilor de austeritate.

" Uniunea Europeana trebuie sa ia masuri decisive de combatere a crizei. Nu este vreme pentru incertitudini sau pentru dileme . In Uniunea Europeana trebuie sa depasim interesele nationale inguste si sa ne concentram asupra intereselor comune, mult mai largi. Cu vointa politica, unitate si viziune clara, este perfect posibil din punct de vedere economic sa rezolvam problema. Sunt convins ca vom reusi", a declarat presedintele Greciei , citat de Adevarul.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea