Social

#zinaida greceanii #republica moldova #summit gaze #moscova

Greceanii va reprezenta R.Moldova la reuniunea de la Moscova

Premierul Republicii Moldova, Zinaida Greceanii , a fost delegata de presedintele vladimir voronin sa participe sambata la reuniunea de la Moscova a tarilor consumatoare si de tranzit al gazelor rusesti.

Greceanii, care vineri a fost la Kiev, unde s-a intalnit cu presedintele Viktor Iuscenko , merge sambata la Moscova "conform indicatiei Presedintelui Republicii Moldova Vladimir Voronin", informeaza un comunicat. Invitatia de participare a Republicii Moldova la acest summit a fost discutata in cadrul convorbirii telefonice care a avut loc joi intre presedintele Republicii Moldova Vladimir Voronin si presedintele Federatiei Ruse, Dmitri Medvedev, precizeaza comunicatul.

Premierul moldovean zinaida greceanii a fost la Moscova si miercuri, intr-o vizita de lucru , in cadrul careia a purtat discutii, tot pe tema gazului, cu omologii sai rus, slovac si bulgar. Republica Moldova este una dintre tarile cele mai afectate de sistarea exportului de gaz rusesc pe teritoriul Ucrainei si a fost cooptata in eforturile diplomatice pentru rezolvarea crizei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea