Social

#steaua #patron #becali

Goian, criticat de Gigi Becali

L- atacat pe Goian l-a ironizat pe antrenorul Marius Lacatus. Acestea "> au fost metodele pe care Gigi Becali le-a folosit inaintea meciului amical turcii la Besiktas si care au dat roade: 1-0 pentru Steaua, a doua partida castigata in aceasta vara.

De ce i-a fost teama, n-a scapat. Dorin Goian a avut parte in Austria de de gradul 3 cu patronul Gigi Becali, care i-a reprosat fundasului declaratia conform careia nu este lasat sa plece de la Steaua.

"Iti dau drumul, nu vrei gratis? Jucati fotbal, ma . Cand ai venit de la Bacau, era bine la Steaua?", l-a atacat Becali pe fundasul stelist, care a replicat: "Am si muncit la Steaua".

"A fost oferta, n-au revenit cu oferta", a explicat Becali situatia transferului lui Goian la gruparea engleza Sunderland. "Cand le vine norocul, sa plece, dar sa nu mai fie disperati sa plece, c-au castigat bani la Steaua", i-a criticat finantatorul pe jucatori, dupa ce mai multi fotbalisti din lotul lui Lacatus si-au manifestat in ultima perioada intentia de a pleca din Ghencea.

De gura patronului Stelei n-a scapat nici antrenorul Lacatus, ironizat pentru s-a temut ca ar putea inlocuit de principalul Urziceniului, Dan Petrescu.

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea