Social

Giulestenii vor sa faca istorie

Rapid Bucuresti are sansa, in aceasta seara, sa obtina calificarea in primavara europeana pentru prima oara in istoria clubului.
Pentru aceasta, giulestenii au nevoie de doar un punct in fata lui PAOK Salonic. Tehnicianul Razvan Lucescu promite ca echipa sa va juca fara greseala in aceasta partida. "Trebuie sa fim perfecti. Este un joc in care trebuie sa-ti dai viata pe teren", a precizat Lucescu jr, completat de principalul atacant al "visiniilor", Daniel Niculae : "Vom da totul pentru a le da un nou prilej de bucurie suporterilor, pentru ca acum noi matematic nu suntem calificati". Din nefericire pentru giulesteni, pentru PAOK conteaza doar victoria, un egal eliminandu-i pe greci din cursa pentru calificare. Totusi, giulestenii se pregatesc deja de fiesta, dupa partida cu PAOK, pregatind o sarbatoare cu specific grecesc. "Speram sa avem prilejul ca, dupa meci sa spargem cat mai multe farfurii si pahare", a declarat presedintele rapidist, Dinu Gheorghe.
2000 de fani greci, sub Grant
Odata cu echipa, au sosit la Bucuresti si 200 de fani ai lui PAOK Salonic. Fanii alb-negrilor sunt considerati drept cei mai fanatici din Grecia. Extrem de galagiosi, suporterii eleni au promis, la sosirea pe aeroportul "Henri Coanda", ca favoritii lor vor castiga cu 1-0 in Giulesti. La cei 200 de fani sositi marti, mai sunt asteptati inca 700 de suporteri din Grecia, la care se vor adauga si studentii eleni de la Bucuresti. In total, grecii conteaza pe suportul unei galerii de aproape 2000 de fani.
Mircea Lucescu , la mana lui Boloni
In celalalt meci al grupei, Sahtiorul lui Mircea Lucescu joaca ultimul meci din grupa pe terenul lui Rennes, echipa antrenata de Ladislau Boloni . La fel ca si Rapidul, Sahtior are nevoie de doar un punct pentru a se califica matematic. Remiza este la indemana "minerilor", avand in vedere ca francezii nu dau importanta Cupei UEFA, unde nu au nici un punct dupa doua meciuri si nici un gol marcat. Mircea Lucescu acuza mari probleme de lot, declarand ca a ramas fara fundasi centrali din cauza numerosilor accidentati din lotul "minerilor".



Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea