Social

Gina Pistol a refuzat trei castinguri pentru Pro TV si Antena 3

Pana nu demult, Gina Pistol dadea puternic din coate pentru a-si gasi un loc intr-unul dintre posturile de televiziune.
Ea mergea la castinguri si nu rata nicio invitatie la preselectie . Din nefericire pentru ea, lucrurile au stagnat dupa ce Jana Gheorghiu i-a anulat contractul cu National TV. Acum insa, lucrurile s-au schimbat. Satula sa astepte raspunsuri , Gina s-a angajat ca assistent manager la un magazin de firma, meserie pe care o practica de cateva luni bune.
Cert este ca a inceput sa-i placa si sa-si doreasca atat de mult o promovare, incat a uitat definitiv de televiziune. Se pare ca in urma cu cateva saptamani, Gina Pistol a fost bombardata cu o serie de oferte, asa cum nu i s-a mai intamplat niciodata. Ele veneau din partea posturilor Pro TV si Antena 3 si puneau in discutie un post de prezentator intr-o emisiune si roluri in doua seriale. Ocupata pana peste cap la noul loc de munca, blonda nu a reusit sa ajunga la niciun casting, desi le-a amanat la nesfarsit. (continuarea in )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea