Social

Gigi Becali si-a pus bodyguarzii sa bata o reportera Realitatea TV

Dezamagire mare in peluza cu romani, lacrimi amare pe gazon. Ce-i drept, nu se stie daca fotbalistii antrenati de Olaroiu plangeau pentru ca ratasera ocazia de a mai juca o finala de cupa europeana dupa o asteptare de 17 ani, sau pentru ca tocmai pierdusera prima de 100.000 de dolari promisa de Gigi Becali.

Oricum, la finalul jocului nu s-au inghesuit sa dea declaratii, refuzul fiind sablon: O sa stam in noaptea asta sa analizam, sa vedem unde s-a gresit si de maine vorbim.

Ce-i drept au fost stelisti care, in ciuda eliminarii, au gasit putere sa traga niste concluzii. Cel mai aproape de adevar a fost capitanul Mirel Radoi, care cu tristete a concluzionat: Fotbalul are doua faze, atac si aparare. Noi nu am facut bine niciuna. Si Lovin a fost de acord ca stelistii au ratat o sansa cu care te intalnesti foarte rar, precizand: Nu ne dam seama ce am pierdut si cred ca ne vor trebui cateva nopti nedormite ca sa intelegem.

Tristetea e mare si pentru ca am pierdut cum am pierdut. Vina e a noastra a tuturor. Nu vreau sa fiu considerat un fatalist, dar nu pot sa nu spun ca asa suntem noi romanii. Poate ca nu suntem pregatiti pentru succes.

Unul dintre cei mai suparati oameni era, la finalul meciului, patronul Gigi Becali. Nici nu se fluierase bine finalul, cand Becali, insotit de vreo zece bodyguarzi , a iesit val-vartej pe poarta stadionului indreptandu-se spre masina. In drum a fost rugat de cativa reporteri sa comenteze situatia in care se gasea echipa sa.

Patronul a fost deranjat la un moment dat de o intrebare a reporterului Realitatea TV, Ana Maria Neagu, si s-a rastit la ea: Tu cine esti, ma? In momentul in care a aflat ca ziarista era de la Realitatea TV, Gigi Becali le-a zis gorilelor sale sa o goneasca. Unul dintre bodyguarzi a ridicat-o pur si simplu in aer, i-a tras una la picioare si i-a transmis suav: Ia pleaca de aici, fa! Interesant e ca incidentul de joi noapte de la Middlesbrough vine la doua zile dupa ce presedintele Traian Basescu l-a repezit pe cameramanul Realitatea TV care isi faceau treaba la Bistret, una din multele localitati inundate de Dunare, iar Gigi Becali este cunoscut ca un aparator fervent al presedintelui.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea