Social

Gigi Becali, martorul unui masacru rutier

Localitatea buzoiana Mihailesti atrage moartea ca un magnet. La doi ani de la explozia ucigasa a unui TIR incarcat cu azotat de amoniu, un tanar a fost decapitat , iar o alta persoana a fost strivita intr-un teribil accident rutier care a avut loc in zona blestematei comune.

Finantatorul Stelei, Gigi Becali, aflat in drum spre Bacau, a fost martorul carnagiului. Maybach-ul sau a oprit la marginea campului, unde bucati din trupurile celor doua persoane erau raspandite pe o raza de zeci de metri. Tanarul decapitat era din Bucuresti si conducea un autoturism Skoda catre Buzau. Un autocamion a patruns pe contrasens si a izbit masina. Impactul a fost atat de violent, incat Skoda s-a transformat intr-un morman de fiare. Soferul a fost sfartecat pur si simplu, iar pasagerul din dreapta, coleg de serviciu cu cel aflat la volan, si-a pierdut si el viata. Printre martorii masacrului s-a numarat, asadar, si patronul Stelei , Gigi Becali. Acesta a zabovit cinci minute pentru a privi actiunea echipelor de descarcerare, si-a facut cruce la vederea nenorocirii, dupa care si-a reluat drumul catre Bacau.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea