Social

Gigi Becali: Liga Campionilor, interzisa ciorilor!

Gigi Becali , omul lui Dumnezeu care se declara mereu un crestin tolerant, sustine ca nu este rasist si nici nu are simpatii legionare. Cu toate acestea, Radio 21 a difuzat ieri dimineata o manea cu versuri rasiste, cantata de solistii Adi de la Valcea si Gigi Becali.

In cantare, care circula deja pe internet, sunt atacati rapidistii, cu consacrata zicere: Liga Campionilor , interzisa ciorilor!. Practic, Gigi Becali il acompaniaza pe manelist de cateva ori si se aude foarte clar cum patronul stelist rosteste, la randu-i, Liga Campionilor, interzisa ciorilor!.

Dar iata, pe scurt, un rezumat al cantarii. Adi de la Valcea incepe cu refrenul: Am stelistii de elita, de nimenea nu mi-e frica/ De vreau la ordinul meu, din stelisti fac comandou/ Am stelistii de echipa, de nimenea nu mi-e frica/ De vreau la ordinul meu, din baieti fac comandou.

Maneaua lui Adi de la Valcea, cintata live, probabil la vreo petrecere, este presarata de comentariile guristului, care anunta la un moment dat ca urmeaza strofa lui nea Gigi: Am o patima si-un dor, Liga Campionilor (aceste doua cuvinte din urma, cantate de Gigi Becali, dupa care continua Adi de la Valcea): Liga campionilor, interzisa ciorilor/ Am baietii de elita, de nimenea nu mi-e frica/ Liga Campionilor, interzisa cainilor.

Dupa cateva momente manelistul anunta Asta e si pentru Olaroiu si canta o noua strofa: Oli, am si eu o dorinta, sa-mi duci echipa in liga/ Am o patima si-un dor, dupa aceea pot sa mor/ In sfarsit sunt fericit, asta-i pofta ce-am poftit/ Liga Campionilor, interzisa cainilor!

In acest moment intervine Gigi Becali care reia un vers cantat anterior, Liga Campionilor, interzisa ciorilor!, una dintre celebrele scandari din cauza carora fanii stelisti au fost etichetati drept rasisti .

Pana la sfarsitul manelei Gigi Becali nu mai canta, dar Adi de la Valcea anunta ca a primit de la Gigi Becali o suta de dolari, iar de la Mirel Radoi, fara numar.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea