Social

#agricultura #parlament european #gigi becali

Gigi Becali la Bruxelles: "Vorbim de fiinte vii, incepand cu solul"

Gigi Becali face parte din grupul eurodeputatilor care cred ca agricultura poate fi o solutie in lupta impotriva schimbarilor climatice, explicand ca  "atunci cand vorbim de agricultura , vorbim de fiinte vii, incepand cu solul, continuand cu plantele".

La tribuna Parlamentului European, Becali a sustinut nevoia unei politici agricole comune in spatiul comunitar.

"Ma numar printre deputatii care cred ca agricultura este o solutie si nu doar o cauza a schimbarii climei. Cred ca este chiar una dintre victime, pentru ca seceta si inundatiile tot mai frecvente in Europa ne afecteaza pe toti, dar ii afecteaza, mai intai, pe agricultori . Ma numar, de asemenea, printre deputatii care cred ca avem nevoie si in viitor de o politica agricola comuna", a spus eurodeputatul George Becali , citat de Gandul.

Finantatorul Stelei a explicat si ca atunci cand "vorbim de agricultura, vorbim de fiinte vii, incepand cu solul, continuand cu plantele si, mai ales, cu copacii, cu padurile si cu pasunile".

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea