Social

Gigi Becali a iesit la cumparaturi

Gigi Becali a iesit la cumparaturi. Finantatorul Stelei a spus in direct la sport.ro ca are o lista cu fotbalisti din prima liga pe care ii vrea din vara in Ghencea: Cristian Sapunaru , Ionut Stancu , Vladimir Bozovici (Rapid), Janos Szekely (Otelul), Adrian Cristea (Dinamo), Claudiu Ionescu (Gloria Buzau) si Artiom Karamian (Poli Stiinta Timisoara).

Primul care a comentat intentia stelistului a fost Ionut Stancu, dar el nu pare interesat sa plece din Giulesti si asteapta ca oficialii rapidisti sa aiba mai multa grija de el:

"Nu am vazut emisiunea, dar am auzit ce a spus domnul Becali. Am ramas putin surprins. E un lucru bun ca se gandeste domnul Becali si lumea in general sa ma transfere, dar ar fi si mai bine daca s-ar gandi putin mai mult la mine si conducerea Rapidului. Pentru mine a fost o perioada nu tocmai buna, pentru ca nu prea am jucat. Nu pot sa spun daca m-as transfera la Steaua. Eu sunt sub contract cu Rapid inca trei ani. Dar nu se stie niciodata ce se intampla in viitor ".


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea