Social

#scandal #interdictie #judecatorie #parlament european #gigi becali

Gigi Becali a facut scandal la judecatorie

Proaspat ales ca parlamentar european , Gigi Becali a facut scandal in sala de judecata la solutionarea cererii sale de a ridicare a interdictiei de a parasi tara.

La Judecatoria Sectorului 1, Becali a atacat verbal procurorii care au cerut prelungirea interdictiei de a parasi tara, acordata in urma retinerii lui Becali in ancheta lipsire de libertate a hotilor masinii pe care a recuperat-o 20 de minute mai tarziu.

"Procesul asta a lui Becali este o mare demagogie . E cel mai mare circ din ultimii 60 de ani. Toata lumea stie ca trei talhari au facut o plangere ca i-am sechestrat, lucru care nu este adevarat", a spus furios patronul Stelei, citat de Adevarul.

Latifundiarul din Pipera a sustinut ca procurorii au nevoie de ridicarea imunitatii in cadrul Parlamentului European pentru a-si continua ancheta. "Va dati seama ca, in momentul in care voi spune pentru ce sunt anchetat, va fi circul circului", a adaugat Becali.

Judecatoria este in continuare in pronuntare asupra cererii de ridicare a interdictiei de a parasi tara. Gigi Becali a hotarat sa candideze la alegerile europarlamentare in arestul politiei, la sugestia lui Corneliu Vadim Tudor si a candidat pe lista PRM.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea