Social

#cca #demisie #cornel penescu #gheorghe constantin #arbitri

Gheorghe Constantin si-a dat demisia de la sefia CCA

Forul national al arbitrilor a ramas fara sef. Gheorghe Constatin si-a dat astazi demisia din functia de presedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA), dupa ce judecatorii au decis arestarea lui preventiva pentru 29 de zile. In locul lui la sefia CCA va fi sef Nicolae Grigorescu , dupa ce vicepresedintele Marcel Lica s-a autosuspendat.

Gheorghe Constantin si-a anuntat demisia din functia de presedinte al Comisiei Arbitrilor, noteaza Realitatea TV, mentionand faptul ca din cauza anchetei, locul lui va fi luat de Nicolae Grigorescu. Cel care era favorit la sefia CCA, respectiv vicepresedintele forului arbitrilor, Marcel Lica si-a anuntat astazi autosuspendarea.

Constantin a fost arestat luni impreuna cu Cornel Penescu, in dosarul in care patronul FC Arges este acuzat de dare de mita. Alaturi de cei doi, au mai primit mandat de arestare preventiva si Liviu Facaleata, directorul general al lantului de magazine detinut de Penescu, si Cristian Libertatu, fostul sef al Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorului Arges.

Fostul sef al CCA, Gheorghe Constantin a fost unul dintre cei mai buni arbitri ai Romaniei intre 1984 si 1998, cu un statut recunoscut si la nivel international. In 2005 a ajuns la sefia arbitrajului, dupa inlaturarea lui Ion Craciunescu , un alt fost arbitru foarte bun, din aceeasi generatie cu Constantin, mandatul lui urmand sa expire la sfarsitul acestui an.

Sursa foto : Prosport

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea