Social

#bani taxi #gest cersetor #strangere fonduri #cersetor #donatie #campanie strangere fonduri

Gestul incredibil facut de o tanara, dupa ce un cersetor i-a oferit bani de taxi

O studenta la arte din Preston l-a recompensat inmiit pe un om al strazii care ii oferise cu cateva zile in urma ultimii sai bani pentru a lua un taxi si a ajunge acasa in siguranta. Tanara a strans peste 26 de mii de euro, scrie huffingtonpost.com.

4 euro! Mai exact, 3 lire sterline. Atat i-a putut oferi barbatul studentei Dominique Harrison-Bentzen. Tanara in varsta de 22 de ani isi pierduse cardul si voia sa ajunga acasa atunci cand barbatul, cunoscut pe strazi ca Robbie, i-a oferit bani pentru a o ajuta.

"Mi-am dat seama ca nu mai aveam bani si un om fara adapost s-a apropiat de mine si mi-a dat ultimele sale 3 lire", a explicat studenta.

Fata a refuzat banii, insa a miscat-o atat de mult gestul barbatului, incat a inceput o campanie de donatii pentru a-l ajuta sa isi cumpere un apartament. Ea i-a rugat pe oameni sa doneze fiecare cate 4 euro si a reusit sa stranga in doar cateva zile o suma uriasa.

"Cu cat vorbeam mai mult de el, cu atat aflam mai multe lucruri bune despre el. Am aflat ca inapoia portofele neatinse pietonilor. Statea pe strazi de 7 luni de zile si nu fusese vina lui. Nu isi poate gasi de munca pentru ca nu are o adresa", a spus Dominique.

Sursa foto: huffingtonpost.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea