Social

#temperaturi scazute #morti de ger #romania #43 morti

Gerul a ucis peste 40 de romani

In ultimele doua saptamani, temperaturile scazute din Romania au facut peste 40 de morti, printre care si un bebelus, potrivit unui bilant oficial al subsecretarului de stat din Ministerul Sanatatii, Raed Arafat .

Majoritatea persoanelor care au cazut victime gerului aveau conditiii financiare limitate: batrani lipsiti de posibilitati, persoane fara adapost , care locuiesc in adaposturi modulare in urma inundatiilor din 2008, informeaza cotidianul Gardianul.

In ultimele zile, in judetul Galati, frigul a facut trei victime: un batran, gasit mort in casa neincalzita, deteriorata de inundatii , un copil de 3 ani cu picioarele degerate si un om al strazii gasit in soc hipotermic in scara unui bloc.

Fanica Vizitiu, de 67 de ani, din orasul galatean Tecuci, a fost gasit mort in propria casa. Barbatul traia in conditii precare, intr-o casa afectata de inundatii pe care nu reusise sa o repare.

Nici copiii nu au fost crutati de ger. O fetita in varsta de numai 3 ani localitatea Beresti a ajuns cu ambulanta la Spitalul de Copii si apoi la Spitalul Clinic de Urgenta Galati cu picioarele degerate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea