Social

Germanii multumiti de prima repriza

Portarul Oliver Kahn a declarat, marti, ca echipa Germaniei a prestat cel mai bun joc din ultimul timp in prima repriza a meciului terminat la egalitate, scor 1-1, in fata Olandei.

"Prima repriza a insemnat cea mai buna evolutie a noastra din ultima perioada. Jucatorii olandezi nu si-au putut face jocul. Dar, in repriza secunda, tensiunea a crescut si, dintr-o greseala de aparare, Van Nistelrooy a putut marca", a spus Kahn.

Selectionerul german Rudi Voller a declarat ca jocul echipei sale a fost excelent in prima repriza. "Meritam sa conducem cu 1-0 dupa prima repriza. Dar, in partea a doua a jocului, ne-am retras in aparare, chiar daca am avut citeva ocazii pentru a duce scorul la 2-0. Ultimul meci din grupa, cu Cehia, va fi cel decisiv", a spus antrenorul german.

Mijlocasul german Michael Ballack s-a declarat dezamagit de rezultatul final. "Avind in vedere ca noi am dechis rapid scorul sint putin dezamagit de rezultatul final. Dar, trebuie sa fiu realist si sa recunosc ca este un rezultat echitabil . In repriza a doua, olandezii au atacat mai mult, insa am demonstrat ca putem face fata unui adversar puternic. Acest meci ne-a dat incredere. In partida cu Letonia sintem favoriti si trebuie sa ne adaptam situatiei. Chiar daca as fi preferat cele trei puncte, sint multumit ca am reusit sa obtin premiul pentru cel mai bun jucator, insa acest premiu revine intregii echipe care a facut un meci mare", a spus Ballack.

Antrenorul echipei Olandei, Dick Advocaat, a declarat ca echipa sa nu putea sa faca mai mult in meciul cu Germania. "Jucatorii germani au fost foarte bine organizati, au jucat cu incredere. Meritul nostru este ca am jucat pina la capat si Van Nistelrooy a reusit sa marcheze", a mai spus Advocaat.

Capitanul nationalei Olandei, Philippe Cocu, a declarat ca echipa sa a luptat pina in ultimul minut. "Cred ca am meritat sa egalam. Am controlat jocul, dar germanii au fost un pericol permament. Vreau sa le multumesc suporterilor, care ne-au sustinut pina la capat", a mai spus Cocu.

Atacantul Ruud van Nistelrooy crede ca meciul cu Germania a fost deosebit de greu. "A fost un meci foarte dur. Am luptat pina la capat, iar egalarea a fost fantastica", a precizat atacantul olandez.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea