Social

# viteza nelimitata pe autostrazi #viteza Germania #limitare viteza

Germania ar putea renunta la viteza nelimitata pe autostrazi

Liderul social-democratilor, Sigmar Gabriel, a facut recent o propunere de renuntare a vitezei nelimitate pe autostrazi si impunerea unei limite de 120 de kilometri pe ora. Aceasta initiativa a fost imediat aspru criticata, mai ales ca una dintre trasaturile mentionate in general despre Germania este viteza nelimitata pe autostrazi

"Cred ca este rezonabila o limitare la 120 de kilometri pe ora pe autostrazi deoarece toate statisticile arata ca aceasta ar diminua numarul de morti si de accidente grave. Restul lumii face asta de mult timp", a declarat, intr-un interviu pentru cotidianul regional "Rheinische Post", presedintele partidului social-democrat.

Propunerea a fost insa respinsa imediat de ceilalti membri ai partidului, mai ales de candidatul SPD la postul de cancelar pentru alegerile legislative din septembrie, Peer Steinbruck.

De asemenea, purtatorul de cuvant al cancelariei, Steffen Seibert, a declarat ca Angela Merkel nu intentioneaza sa introduca o limita de viteza pe autostrazile germane.

Sursa foto: realitatea.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea