Social

#ger #prognoza meteo #vremea bucuresti # vremea oltenia #vremea trei zile

Ger naprasnic in urmatoarele zile

Gerul s-a instalat in toata Romania. In noaptea de luni spre marti s-a inregistrat, la Joseni, judetul Harghita, cea mai mica temperatura din acest an, minus 26 de de grade Celsius. Meteorologii avertizeaza ca nici in zilele urmatoare nu vom scapa de frig, deoarece urmeaza inca trei zile cu ger polar.

Marti dimineata, s-au inregistrat insa cele mai mici temperaturi din aceasta iarna. Au fost minus 26 de grade Celsius la Joseni si minus 25,6 grade Celsius la Miercurea Ciuc. De asemenea, temperaturi foarte scazute s-au mai inregistrat la Radauti, minus 18 grade Celsius, la Negresti, minus 17 grade Celsius, la Iasi, minus 16 grade, si la Vasului, minus 15 grade Celsius.

Meteorologii nu au vesti bune nici pentru urmatoarele zile, deoarece gerul naprasnic va persista si in urmatoarele trei zile. In Transilvania se vor inregistra minime de pana la minus 22-24 de grade in aceasta noapte, iar in Maramures, temperaturile vor cobori pana la minus 16 grade. In Oltenia, minima va fi de minus 16 grade, iar maxima de minus 10 grade. 

Vremea se va incalzi insa usor in weekend, insa, pana atunci, frigul va pune stapanire pe Transilvania si Moldova, insa in vestul si nord-vestul tarii, se vor inregistra temperaturi si de 13 grade Celsius.

De asemenea, in urmatoarele zile, in aceste regiuni vor fi temperaturi mari, apropiate de cele din luna aprilie.

Sursa foto: adrianmanea.ro
Autor: Ana Ionescu

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea