Social

#mircea geoana cluj #strica echilibru coalitie #psd pdl udmr #teodor pop puscas

Geoana: UDMR ar fi stricat echilibrul aproape perfect al coalitiei PSD+PD-L

Mircea Geoana, liderul PSD, a declarat miercuri ca este convins ca UDMR ar fi stricat echilibrul "aproape perfect" al coalitiei guvernamentale PSD - PD-L si s-a convins mai mult de acest lucru dupa ce Marko Bela a declarat marti ca Romania nu este un stat national.

Liderul social democrat s-a deplasat la Cluj Napoca pentru a-l sustine pe candidatul PSD la primarie, Teodor Pop-Puscas.

"Sunt aici pentru ca vrem sa dam un semnal ca PSD ramane la fel de important si in Cluj si in Transilvania. PSD este un partid care se transforma si evolueaza spre un partid social democrat modern. Vreau sa va spun cateva lucruri despre inceputul guvernarii. Cand am spus ca nu vrem UDMR la guvernare, a fost un calcul politic. Ar fi incurcat simetria aproape perfecta a acestei guvernari. Dar cand am auzit marti ca liderul UDMR, Marko Bela, a spus ca Romania nu este un stat unitar sunt si mai convins de justetea alegerii PSD de atunci", a declarat acesta.

Mircea Geoana sustine ca este inadmisibil sa se accepte asa ceva in conditiile in care pesedistii au facut numeroase concesii pentru aceasta comunitate, au militat pentru ca sa se vorbeasca limba lor materna in administratiile locale.

"Aici la Cluj e problema lor daca vor sa faca casa buna, dar cred ca este inadminisibil sa acceptam o asemenea acuzatie. Cand asistam la un proiect fatis denigrator noi trebuie sa spunem ca Romania a fost construita de stramosii nostri, de liderii istorici ai acestei tari, ca un stat national si punct", a mai declarat liderul social democrat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea