Social

Geoana, sabotat cu chiria

Ce furios este Mircea Geoana!  „O consider, in primul rand, un gest ordinar de santaj . Face parte din arsenalul armelor murdare in timp de campanie“, si-a dat el drumul, cand a aflat ca RAAPPS , regie aflata in subordinea guvernului, i-a marit chiria. Bietul bugetar Geoana, care nu a reusit sa puna la ciorap decat 222.000 de dolari si 26.000 de euro, trebuie sa plateasca acum 3.000 de euro pe luna, dublul salariului sau de senator, pentru vila  din strada Cucu Starostescu. Curat arma murdara!

Cum sa-si mai vada liderul PSD de campania electorala, cand duce grija acoperisului de deasupra capului?! Guvernul i-a umflat chiria special, ca sa-l saboteze.

Asadar, Mircea Geoana a platit, trei ani la rand, pentru o casa de protocol in care nu mai avea dreptul sa locuiasca nemaifiind ministru de Externe , pretul de piata al unei garsoniere intr-un bloc ceausist, dintr-un cartier marginas.

 

Continuarea in Gandul 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea