Social

#mircea geoana #alegeri organizatii psd #15 februarie

Geoana: Alegeri in organizatiile PSD, din 15 februarie

Liderul social-democrat Mircea Geoana, a declarat, vineri, la Iasi, ca in toate organizatiile PSD din tara vor avea loc alegeri incepand cu 15 februarie si ulterior va fi convocat si un congres al partidului, in care va fi modificat statutul si va fi desemnat candidatul la alegerile prezidentiale.

"Avem sansa acum sa reasezam partidul. Vom alege noi structuri pana la ultimul catun. E un proces de reasezare intr-o logica guvernamentala mult mai complexa. Daca nu suntem atenti, ne putem trezi ca mesajul nostru nu este adaptat noilor vremuri. Exista un risc pentru profilul nostru si pentru viziunea noastra social-democrata.(...)

In premiera, PSD a luat mai multe voturi in oras decat in mediul rural", a afirmat, in conferinta de presa, presedintele PSD Mircea Geoana. El a mai spus ca filialele PSD din Moldova, cu care s-a intalnit vineri la Iasi, au cerut ca partidul sa-si desemneze cat mai repede un candidat pentru prezidentiale.

"Candidatul PSD pentru prezidentiale va fi decis numai dupa o competitie interna si democratica. Putem face un singur congres al PSD, dupa alegerile interne care vor incepe din 15 februarie, in care sa modificam statutul, dar sa si desemnam candidatul la prezidentiale", a explicat Geoana. Presedintele PSD Mircea Geoana, alaturi de alti lideri centrali ai partidului, se afla intr-o vizita de doua zile la Iasi, ocazie cu care s-a intalnit cu sefii organizatiilor PSD din Moldova, iar sambata va participa la manifestarile dedicate implinirii a 150 de ani de la Unirea Principatelor .

Luni, presedintele PSD Mircea Geoana a declarat ca in jur de 7 februarie va avea loc o noua sedinta a Comitetului Executiv in care se va decide cine va ocupa functia de secretar general interimar, urmand a fi luate in discutie si alte functii din interiorul partidului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea