Social

Geoana a renuntat sa viziteze podul de la Maracineni

Vizita presedintelui PSD, Mircea Geoana, la deja celebrul pod de la Maracineni a fost anulata din cauza prezentei in zona a ministrului transporturilor, Gheorghe Dobre. Desi pesedistii locali ii pregatisera o primire cu flori si "simpatizanti entuziasti", Geoana a preferat sa nu dea ochii cu Dobre si si-a anulat vizita.





Presedintele PSD a fost prezent vineri in judetul Buzau, avand ca scop declarat strangerea de semnaturi pentru votul uninominal. In programul sau figura si o vizita la podul de la Maracineni. Geoana s-a razgandit insa cand a aflat ca acolo se va intalni cu ministrul transporturilor, care venise intamplator ca sa vada stadiul lucrarilor.

Surse din anturajul ministrului ne-au declarat ca Gheorghe Dobre si-a exprimat regretul ca nu s-a intalnit cu liderul PSD, caruia ar fi vrut sa-i explice o parte din problemele tehnice ale podului. Aceleasi surse au apreciat ca, prin gestul sau, presedintele social-democratilor a demonstrat faptul ca i-a fost frica de intalnirea cu ministrul transporturilor, pentru ca Geoana si-ar fi dat seama ca nu putea sa poarte o discutie in termeni tehnici, neavand pregatirea necesara.

"Geoana s-a intors din drum pentru ca risca sa fie ridiculizat (...) a simtit pericolul si s-a intors. Cum se loveste de o chestiune tehnica, cum fuge ", au comentat persoanele aflate la fata locului.

In ceea ce priveste intentia cu care Mircea Geoana s-a indreptat spre podul de la Maracineni, aceleasi surse au spus ca presedintele PSD vroia de fapt sa promoveze imaginea partidului si l-au acuzat pe Geoana ca a vrut sa profite de lucrarile de constructie a podului pentru a face reclama PSD-ului. "Nu era locul pentru o vizita elecorala. E ca si cum te duci in parc sa le spui copiilor povesti politice", au spus cei cu care am discutat. Situatia in care s-a aflat Mircea Geoana este un exemplu clar al demagogiei pe care o practica clasa politica , considera ei. "Stim doar sa dam din gura, dar cand vine vorba de ceva concret, fugim", a fost trista concluzie a interlocutorilor nostri.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea