Social

#pdl #crin-antonescu #gelu visan # declaratie gelu visan

Gelu Visan (PDL): Crin Antonescu ii desconsidera pe romanii care locuiesc in strainatate

Intentia presedintelui interimar Crin Antonescu de a scoate de pe listele electorale cetatenii romani care locuiesc in strainatate face mult rau Romaniei, este de parere deputatul PDL Gelu Visan.

"In lume sunt peste 90 de milioane de oameni care se revendica de la romanism. Crin Antonescu ii desconsidera pe acesti oameni. Face mult rau Romaniei, mult rau romanilor. Toate tarile din jur se uita siderate la noi, spunem ca am mai ramas 15 milioane, 18 milioane, ca suntem si noi unii pe aici care ne ocupam cu scandalurile", a declarat Visan pentru Ziare.com.

"In loc sa ne batem pentru fiecare cetatean care isi revendica romanismul, noi ne negam propriul popor, prin Crin Antonescu. Este un atac la ceea ce inseamna Romania, romanii si romanismul. 300.000 de romani din Valea Timocului se uita la Crin Antonescu, care spune ca vrea sa renunte la ei. La fel si romanii din Republica Moldova. Jocul politic are o limita, nu te joci cu un spirit al unui popor care e de mii de ani pe aceste meleaguri. Crin Antonescu va trebui sa raspunda in fata celor 90 de milioane de oameni care isi revendica romanismul si care asteapta de la Romania sa fie aparati", a adaugat deputatul PDL.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea