Social

# lucrari meseriasi #meserias #lucrari

Gaseste meseriasul ideal pentru fiecare lucrare

O avarie la instalatia de apa sau o defectiune la masina de spalat ori pur si simplu renovarea locuintei presupun munca de meserias care nu poate fi facuta de oricine. Atunci cand trebuie sa gasesti meseriasul potrivit intervine marea problema. De unde il iei? Si cum te asiguri ca iti va face o lucrare buna, nu una de mantuiala?

Pentru ca traim in era tehnologiei, atunci cand mai toate lucrurile se afla la un click distanta, iata ca pana si aflarea unui meserias se poate face online. Si nu, nu dand o cautare pe Google, unde nu ai nicio garantie ca cel pe care ti-l scoate in fata motorul de cautare e tocmai persoana potrivita, ci accesand un portal dedicat tocmai specialistilor in diferite domenii, certificati in urma verificarilor atent realizate.

Vorbim despre mesterilocali.ro, care insumeaza deja zeci de mestesugari ce acopera o varietate de domenii, de la constructii, instalatii pana la amenajari interioare.

Cauta electrician si vei gasi aici electricieni cu experienta, care executa lucrari de orice tip. Cauta instalator si tot aici vei descoperi meseriasi care executa lucrari de instalatii sanitare si termice, de canalizare la preturi avantajoase.

Cum functioneaza platforma

Asa cum ii spune si numele platformei, aici vei gasi mesteri locali, adica meseriasi din zona ta, asa incat interventia sa fie rapida si eficienta.

Misiunea Mesteri Locali este de a simplifica si optimiza procesul prin care cauti sa angajezi un meserias. Si nu numai atat! Prin intermediul platformei, meseriasii au posibilitatea sa devina vizibili, sa isi dezvolte prezenta online, reducand costurile pentru promovare si timpul petrecut in cautarea de lucrari noi in zona in care acestia doresc sa lucreze.

Ce trebuie sa faci pentru a beneficia de serviciile mesterilor? Pe de o parte poti intra direct pe site si sa iti alegi unul dintre profilurile de meseriasi publicate aici si care crezi ca e cel mai potrivit pentru lucrarea ta. Il contactezi direct si stabilesti cu el toate detaliile, in functie de disponibilitatile acestuia.

Pe de alta parte, iti poti face cont pe site, in mod gratuit, iar aici lansezi o lucrare. Mai exact, in functie de ceea ce ai nevoie, creezi un mini proiect in care mentionezi o serie de date tehnice si astepti apoi oferte de pret si de la meseriasii inscrisi in platforma, care iti vor transmite si care este termenul estimat de ei pentru finalizarea lucrarii. In functie de aceste informatii, intri in legatura cu cel pe care il consideri cel mai potrivit pentru necesitatile tale. Ii atribui lucrarea si de aici lucrurile devin tot mai simple. Poti intra in legatura cu acesta prin telefon sau prin chat.

Daca, la finalizarea lucrarii, ai fost multumit sau nu de prestatia meseriasului, ai posibilitatea sa iti exprimi exprima experienta avuta cu acesta.

Platforma utila si pentru meseriasi

Platforma mesterilocali.ro nu este doar un instrument util pentru cei aflati in cautarea unui meserias pe un anumit domeniu, ci si pentru cei care cauta de lucru. Spre exemplu, cauti locuri de munca pentru instalatori si nu stii unde sa iti mai publici CV-ul? Prin intermediul acestei platforme iti creezi un profil public devenind usor de gasit de catre cei care cauta domeniul pe care esti specializat.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea