Social

#ingrijire #copil #babysitter #bone #cautabona.ro

Gaseste babysitter online cu CautaBona.ro

Cauti babysitter, bona sau pe cineva care sa poarte de grija copilului tau cat timp esti plecat?

O solutie la indemana este www.cautabona.ro, un serviciu online cu ajutorul caruia parintii pot naviga printre numeroase profile de bone inscrise in site, alegand si contactand fara intermediari bona potrivita. Site-ul vine astfel in ajutorul parintilor ocupati, oferind o solutie simpla si rapida pentru recruta persoana potrivita pentru jobul de ingrijire copil .

Aplicatia ofera parintilor instrumente complexe de cautare a bonei potrivite, cu filtre in functie de: localitate, tarif (pe ora sau pe saptamana), limbi straine vorbite, varsta, alte comisioane prestate (menaj usor, condus copiii la scoala/gradinita), diplome si calificari etc.

In acelasi timp site-ul www.cautabona.ro pune la dispozitia bonelor si facilitati complexe pentru crearea unei pagini personale cat mai reprezentative: scrisoare de intentie , varsta, experienta, nivel educational, profil foto , video, referinte, calificari, calendar disponibilitate , tarif, etc.

Site-ul pune la dispozitia parintilor inregistrati pe site inca un instrument pentru a facilita gasirea bonei potrivite, si anume sectiunea de anunturi la care bonele interesate de oferta pot aplica online.

Serviciul CautaBona.ro, lansat in noiembrie 2008, se bucura de o mare popularitate, reusind sa atraga in numai doua luni un numar de 745 de bone inscrise. CautaBona.ro a atras in egala masura si atentia parintilor in cautare de bona, site-ul numarand la ora actuala peste 500 de conturi de parinti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea