Social

#ingrijire #copil #babysitter #bone #cautabona.ro

Gaseste babysitter online cu CautaBona.ro

Cauti babysitter, bona sau pe cineva care sa poarte de grija copilului tau cat timp esti plecat?

O solutie la indemana este www.cautabona.ro, un serviciu online cu ajutorul caruia parintii pot naviga printre numeroase profile de bone inscrise in site, alegand si contactand fara intermediari bona potrivita. Site-ul vine astfel in ajutorul parintilor ocupati, oferind o solutie simpla si rapida pentru recruta persoana potrivita pentru jobul de ingrijire copil .

Aplicatia ofera parintilor instrumente complexe de cautare a bonei potrivite, cu filtre in functie de: localitate, tarif (pe ora sau pe saptamana), limbi straine vorbite, varsta, alte comisioane prestate (menaj usor, condus copiii la scoala/gradinita), diplome si calificari etc.

In acelasi timp site-ul www.cautabona.ro pune la dispozitia bonelor si facilitati complexe pentru crearea unei pagini personale cat mai reprezentative: scrisoare de intentie , varsta, experienta, nivel educational, profil foto , video, referinte, calificari, calendar disponibilitate , tarif, etc.

Site-ul pune la dispozitia parintilor inregistrati pe site inca un instrument pentru a facilita gasirea bonei potrivite, si anume sectiunea de anunturi la care bonele interesate de oferta pot aplica online.

Serviciul CautaBona.ro, lansat in noiembrie 2008, se bucura de o mare popularitate, reusind sa atraga in numai doua luni un numar de 745 de bone inscrise. CautaBona.ro a atras in egala masura si atentia parintilor in cautare de bona, site-ul numarand la ora actuala peste 500 de conturi de parinti.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.