Social

# Immunity Forte #imunitate

Gama Immunity Forte - Sanatate si imunitate pentru intreaga familie

Sistemul imunitar reprezinta capacitatea organismului de a se apara de virusuri, bacterii sau toxine. Acesta distruge agentii patogeni si ii memoreaza, pentru a putea reactiona in cazul unei posibile reintalniri.

Imunitatea poate fi innascuta sau se poate dobandi pe parcursul vietii, in functie de grija pe care o acordam organismului. Pentru a avea un sistem imunitar cat mai puternic, putem veni aditional cu un  aport corect de vitamine si suplimente alimentare.

Immunity Forte este o gama de suplimente alimentare care pune la dispozitie toate vitaminele de care corpul tau are nevoie pentru a dezvolta o imunitate cat mai puternica.

Pentru ca Vitamina C este un nutrient esential de care organismul are nevoie, Immunity Forte sustine aportul de Vitamina C prin 3 produse unice Ready to use sub forma de lichid oral sau orosolubil.

  • Immunity Forte C 500 – contine doza optima de vitamina C (500 mg). Intareste capacitatea naturala de protectie a organismului, contribuind la buna functionare a globulelor albe. De asemenea, previne imbolnavirile prin ameliorarea simptomelor infectiilor respiratorii si ajuta la scaderea nivelului de colesterol.
  • Immunity Forte C 200  +1AN– produs destinat copiilor, contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar, ajuta la scaderea perioadei de boala si creste absorbtia de fier, extrem de important pentru copii. Produsul este usor de administrat cu gust placut, gata de baut.
  • Immunity C 500 + Zn + D3 – contine o combinatie de ingrediente ce actioneaza sinergic, fiind o tripla terapie antivirala. Suprima replicarea virala si imbunatateste apararea imuna. Totodata, reduce oboseala si protejeaza celulele impotriva stresului oxidativ. Sustine functionarea normala a sistemului muscular si nervos.

Nu uitati ca numeroase studii clinice au demonstrat ca vitamina C, singura sau in combinatie cu alte tratamente, este eficienta in tratarea COVID-19. Asta se datoreaza faptului ca vitamina C este un puternic antioxidant si un amplificator al sistemului imunitar.

Din gama Immunity Forte fac parte si:

  • Immunity Forte D3 + Omega-3 –contine cantitatea optima de vitamina D (3000 Ul) combinata cu acizi grasi omega 3 care asigura o absorbtie mai buna a vitaminei. Mai mult, vitamina D in cantitate suficienta previne osteoporoza prin inducerea absorbtiei de calciu.
  • Immunity Forte GLUKAN –supliment alimentar ce sustine imunitatea prin combinatia vitaminelor B6, B12, D3 si mineralelor zinc, seleniu (protejeaza celulele de stresul oxidativ). Contine Beta-Glucan, cel mai puternic activator imunologic si Arabinogalactan, cel mai important prebiotic si imunomodulator. Produsul este recomandat pentru sistemul imunitar slabit si pentru cresterea energiei.

Gama Immunity Forte se gaseste online si in farmacii. Te invitam si pe retelele sociale:

www.facebook.com/Sanatate-Smart-102594731536157 si www.instagram.com/sanatate.smart

www.mbapharma.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea