Social

#steaua #galerie #gigi becali #mesaje #arest

Galeria stelista se bucura de arestul lui Becali

Suporterii stelisti se bucura de retinerea lui Becali. In timpul partidei cu Gloria Bistrita, jucatorii au intrat in teren cu mesajul "Suntem alaturi de Gigi Becali", galeria a mesaje ostile la adresa finantatorului Stelei.

Galeria stelista a scandat: "La puscarie, Gigi Becali" la intrarea echipei in teren. si au afisat bannere cu mesaje impotriva latifundiarul din Pipera, informeaza Gardianul.

Bannerele afisate de suporterii stelisiti au inclus: "Am asteptat aceste momente intregi/ Ai ajuns unde meriti/ , www .acasa.ro/ pac " title="pac">pac , pac, ma intelegi", "Un babuin autohton a reusit sa distruga legenda de care ne-am indragostit", "Becali a intrat, adevarat a intrat Pac-Pac", "Gigi nu scapa sapunul", "Mitica dupa Gigi" si "Roata morii se invarteste, pac, pac, pac".

Dupa ce crainicul stadionului a rugat reporterii sa nu mai atace oficialii clubului, acestia au afisat un desen cu doua maini incatusate si un "La Multi Ani , Gigi!". 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea