Social

#galatasaray #turcia #ovidiu petre #fotbal #meci

Galatasaray este o echipa de temut, iar in Turcia ne asteapta un infern

Mijlocasul stelist Ovidiu Petre , care a jucat in trecut la adversara ros-albastrilor din preliminariile Ligii Campionilor, Galatasaray Istanbul , a declarat, vineri, ca formatia turca este una de temut, iar stelistii vor avea parte de un adevarat infern pe Ali Sami Yen.

"Nu stiu cat de frumos este sa jucam cu Galatasaray . Mergem sa jucam si sa ne calificam. Se poate spune ca avem ghinion, fiindca puteam sa cadem si cu o echipa mai slab cotata. Nu stiu daca sunt favoriti, fiindca ei nu au inceput campionatul, iar asta poate reprezenta un avantaj pentru noi. Un lucru este clar. La meciul din Turcia ne asteapta un infern. Este o atmosfera incredibila acolo si trebuie sa facem orice pentru a ne intoarce cu puncte de la Istanbul", a declarat Ovidiu Petre pentru site-ul oficial al Stelei.

Mijlocasul considera ca va fi un avantaj pentru Steaua faptul ca va juca returul pe teren si se declara incantat de revederea cu fostii sai colegi din Turcia. "Nu mai sunt multi dintre fostii mei colegi de la Galatasaray, dar ma bucur ca-i voi revedea. Tot ce imi doresc este ca noi sa ne calificam si nimic mai mult. Nu vreau o revansa fata de Galatasaray", a spus fotbalistul, care a mai marturisit ca nu este la curent cu unele noutati si nu il poate ajuta pe Marius Lacatus cu informatii despre adversar.

"Daca as putea sa ajut conducerea tehnica cu informatii, m-as bucura, dar nu cred ca pot face eu minuni. Galatasaray este campioana Turciei, a facut o campanie buna de achizitii si este o echipa de temut. Consider ca au meritat titlul, mai ales ca ultima lor prezenta in UEFA Champions League s-a inregistrat in sezonul in care am plecat eu de acolo. O sa ne fie greu", a adaugat Ovidiu Petre.

Cat priveste faptul ca Steaua a avut parte aproape de fiecare data de adversari mai slabi in preliminarii , ceea ce nu s-a intamplat si acum, stelistul a comentat: "Trebuia sa vina si momentul in care nu vom mai avea noroc la tragerea la sorti, dar sper sa ne bucuram la final pentru calificarea in UEFA Champions League".

Vicecampioana Romaniei, Steaua Bucuresti, va juca in turul trei preliminar al Ligii Campionilor impotriva campioanei Turciei, Galatasaray Istanbul, conform tragerii la sorti care a avut loc, vineri, la Nyon. Partida tur se va disputa la 12/13 august, la Istanbul, iar returul la 26/27 august, la Bucuresti.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea