Social

#Oscar 2017 gafa #Moonlight #oscar 2017 #warren beatty

Gafa de proportii la Oscar 2017! Uite castigatorul, nu-i castigatorul!

Se intampla si la case mai mari! Un moment asemanator cu cel de la Miss Universe din 2015, cand a fost anuntata o alta castigatoare, a avut loc la Premiile Oscar 2017! Warren Beatty a anuntat gresit initial ca „La La Land” este cel mai bun film, corectandu-se ulterior cu anuntul ca pelicula care a obtinut titlul de cel mai bun film este „Moonlight”.

 

Confuzia a fost generalizata, membrii echipei “La La Land” urcand pe scena pentru a sarbatori cel mai important premiu al serii, doar pentru a fi opriti de organizatori care au prezentat publicului plicul in care filmul castigator era “Moonlight”. 

Warren Beatty si-a dat seama de confuzie pe scena si a facut o pauza lunga, moment in care Faye Dunaway a anuntat castigatoare pelicula “La La Land”. De fapt in plic se afla numele actritei Emma Stone, premiata cu Oscar pentru cea mai buna actrita in rol principal, pentru prestatia din La La Land.

Greseala a fost remediata de Jimmy Kimmel care a dat buzna pe scena si a anuntat adevaratul castigator spre surprinderea celor de pe scena si a celor din sala. Invitatii si castigatorii au crezut secunde bune ca totul este o gluma.  In cele din urma, insusi producatorul de la La La Land, Jordan Horowitz, a aratat camerelor plicul cu adevaratul castigator.

Warren Beatty a explicat ca in momentul in care a urcat pe scena a primit din greseala plicul in care era anuntata Emma Stone drept castigatoare la categoria cea mai buna actrita cu rolul din "La La Land", fiind indus in eroare ca acest musical este marele castigator al categoriei cel mai bun film. Categoria la care castigase Emma Stone premiul Oscar a fost anuntata penultima, exact inainte de Oscarul pentru cel mai bun film.

Sursa foto: Hepta.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea