Social

#gabriela firea #primarie

Gabriela Firea va candida din nou pentru functia de primar general al Capitalei

Gabriela Firea, actual ministru al Ministerului Familiei, a anuntat ca vrea sa candideze din nou pentru functia de primar al Capitalei in 2024. Reprezentanta PSD sustine ca activitatea sa a fost intrerupta prin minciuna.

 

”Vreau sa fiu sanatoasa, si eu, si colegii, si familia sa candidez in 2024 cand sunt alegeri europarlamentare, locale, parlamentare si prezidentiale, sa candidez la alegerile locale pentru un nou mandat de primar general, sa finalizez proiectele incepute si abandonate de domnul Nicusor Dan si sa recuperez intarzierile lui pentru ca a dovedit ca nu cunoaste administratie, nu vrea oameni buni in jur si am senzatia ca nu-i pasa de oameni. Daca i-ar pasa, ar lua niste masuri bune”, a a declarat Gabriela Firea, sambata seara, la Romania TV, conform News.ro.

„Cred ca menirea mea este aceea de a rezolva lucuri de sistem din Capitala. Este pacat ca s-a intrerupt activitatea mea prin minicuna, frauda, manipulare.

Lucrurile mergeau mai bine in perioada asta, si mai am multe de spus din punct de vedere administrativ. Ce se va intampla peste niste ani, nu putem spune, dar urmatoarele doua mandate aici ma vad si aici am abilitati”, a explicat Gabriela Firea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea