Social

#Bogdan Andreescu #Gabriela Firea demiteri #gabriela firea

Gabriela Firea continua seria demiterilor. “Cine nu isi face treaba pleaca acasa!”

Astazi, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, l-a demis pe managerul Spitalului Colentina, Bogdan Andreescu, invocand faptul ca pacientii si personalul medical au fost nevoiti sa stea in frig.


Potrivit Gabrielei Firea, duminica, jumatate de zi pacentii internati la Spitalul Colentina au stat in frig.

“La Spitalul Colentina o parte din pacienti au stat jumate din zi in frig. Am facut un control pentru a vedea care sunt motivele pentru care pacientii de la Colentina stau in frig. Nu era o problema de la RADET, am verificat personal, ci era o problema interna, de lipsa de management, de inexistenta unei revizii care se face intotdeauna inaintea sezonului rece. 

Sase luni de zile toti conducatorii de institutii din conducerea primariei au avut timp sa demonstreze ca isi fac datoria fata de oameni. Trebuiau sa inteleaga ca au drepturi, dar si obligatii. Azi dimineata (luni - n.r.) am semnat dispozitia pentru demiterea managerului de la Spitalul Colentina pentru asigurarea conditiilor decente, normale pentru toti pacientii. La fel se va intampla cu orice manager care nu isi respecta contractul si care considera ca poate sa faca ce doreste fata de cetateni. Nu pot sa tolerez astfel de atitudini.

Atata vreme cat toata lumea munceste intr-o directie, si le multumesc celor care si-au facut treaba, unii sunt supereroi, adica fac ce stiau ei dinainte. Nu mai merge. Azi l-am demis pe cel de la Colentina. Maine, daca cineva dovedeste ca nu isi respecta obligatiile, pleaca acasa asa cum a facut si ce de la RATB, care a lasat situatia dezastruoasa”, a declarat primarul general al Capitalei.

Sursa foto: Libertatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea