Social

#Inalta Curte de Casatie si Justitie #gabriel oprea #calin popescu tariceanu

Gabriel Oprea si Calin Popescu Tariceanu, la Inalta Curte de Casatie si Justitie

Gabriel Oprea se va prezenta astazi la Inalta Curte de Casatie si Justitie pentru primul termen in dosarul "Limuzina". Oprea va pleda nevinovat, acesta fiind acuzat de abuz in serviciu, alaturi de fosta conducere a DIPI.

Gabriel Oprea a ajuns marti dimineata la inalta Curte de Casatie si Justitie, unde se judeca primul termen in dosarul Limuzina. Fostul vicepremier a spus jurnalistilor care il asteptau in fata sediului ca va pleda nevinovat, potrivit Digi 24.

Totodata, magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie au dezbatut, in aceasta dimineata, primul termen in procesul lui Calin Popescu Tariceanu, acuzat de marturie mincinoasa si favorizarea faptuitorului, a ajuns la ICCJ in cursul diminetii.

Judecatorii instantei supteme au decis reluarea procesului pe data de 11 aprilie.

Calin Popescu-Tariceanu a fost trimis in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie pe 7 iulie 2016. Timp de 8 luni, procesul s-a desfasurat in procedura de camera preliminara, relateaza Agerpres.ro.

Surse foto: evz.ro, aktual24.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea