Social

#decizie dna #procuratura #dna #gabriel oprea

Gabriel Oprea, pe mana procurorilor

Senatorul UNPR Gabriel Oprea risca sa ajunga pe mana procurorilor. Totul depinde doar de votul colegilor sai.

Dupa ce marti, senatorii din comisia juridica au decis ca liderul UNPR poate fi cercetat de catre procurori, a venit randul colediglor lui, politicieni, sa decida daca Oprea va fi dat sau nu pe mana procurorilor. Acestia vor vota astazi, prin vot secret cu bile cererea procurorilor DNA de incuviintare a urmaririi penale a fostului vice-premeir si ministru al internelor Gabirel Oprea, potrivit libertatea.ro.

Gabriel Oprea este acuzat pentru savarsirea a doua infractiuni de abuz in serviciu cu obtinere de foloase necuvenite in perioada in care a detinut functia ministeriala. Potrivit DNA Gabriel Oprea a folosit resursele umane si materiale ale Ministerului Afacerilor Interne pentru a asigura, in mod nelegal, insotirea deplasarilor efectuate de ministru cu echipaje ale politiei rutiere.

Cea de a doua infractiune de abuz in serviciu are legatura cu incheierea unui protocol in baza caruia procurorul general ar fi beneficiat in mod ilegal de coloana oficiala.

Sursa foto: digi24.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea