Social

Gabi Tamas, spre Serie A

„Colonia” de fotbalisti romani din Seria A ar putea avea parte de un membru nou. Dupa Adi Mutu , Cristi Chivu, Stefan Radu, Paul Codrea si Adrian Pit , Gabriel Tamas se pregatese de un transfer in campionatul considerat cel mai tare din lume, Serie A.

Potrivit cotidianului , internationalul roman, actualmente sub contract cu echipa franceza AJ Auxerre, se afla in atentia clubului Sampdoria Genova, care doreste sa-si intareasca lotul pentru o eventuala participare in viitor in Liga Campionilor. „Una dintre tintele celor de la Sampdoria este Gabriel Tamas. Costa trei milioane de euro si la 24 de ani mai poate creste din punct de vedere valoric”, a scris sursa citata despre fundasul formatiei Auxerre.

UC Sampdoria este una dintre revelatiile sezonului in curs. Cu sapte etape ramase de disputat, gruparea genoveza ocupa locul sapte, fiind la egalitate cu AC Milan si la doar patru puncte in spatele ocupantei ultimei pozitii de Liga Campionilor, Fiorentina lui Adi Mutu.
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea