Social

#vant #constanta #furtuna #meteorologi #avertizare meteo

Furtuna puternica in Constanta

O puternica furtuna a lovit duminica orasul Constanta , lasand in urma copaci smulsi din radacini, masini avariate , dar si case inundate, potrivit Antena 3.

Avertizarea de furtuna a durat 12 ore, in tot acest timp pompierii raspunzand la numeroase apeluri ale cetatenilor. Autoritatile au anuntat ca au fost afectate si cablurile tv, precum si bannerele publicitare.

In largul marii vantul a suflat cu peste 70 de kilometri la ora si s-au format valuri uriase ce au atins 7 metri inaltime. Toate operatiunile din portul Agigea au fost suspendate dupa ce capitania a dat avertizare de furtuna.

Mai multe orase din tara, printre care si Constanta, s-au aflat in weekend sub avertizare de furtuna. Meteorologii au anuntat ca vor fi intensificari temporare ale vantului in toate regiunile, cu viteze mai mari la munte, iar duminica si in regiunile sud-estice, cu rafale ce vor depasi 70-75 km/h.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea