Social

#furtuna #bucuresti #vijelie #ploaie #pana de curent

Furtuna in Bucuresti: Masini avariate si pene de curent

Capitala si mai multe localitati din tara au fost lovite marti seara de o furtuna foarte puternica. Mai multe strazi din capitala au fost blocate de crengi cazute, care au afectat si cablurile de tensiune, afectand circulatia RATB.

Furtuna a blocat mai multe artere principale din Bucuresti si multe masini au fost avariate de crangile daramate de vantul puternic. Vijelia a doborat si mai multe panouri publicitare.

Cele mai mari probleme din cauza copacilor cazuti s-au inregistrat in zonele Militari, Aviatorilor, Piata Domenii, Kiseleff, Bd. Pache Protopopescu, Dorobanti, Sos. Petricani si Barbu Vacarescu, informeaza Realitatea.net.

Retelele de cablu au fost intrerupte in mai multe zone din Bucuresti, cablurile electrice au fost distruse pe strada Clabucet si acoperisul unui bloc ANL a fost spulberat de furtuna.

Traficul rutier si feroviar a fost afectat in mai multe zone din tara, in special pe DN1.  Aeroportul „Henri Coanda” din capitala a fost si el afectat si mai multe aeronave au fost redirectionate catre Constanta.

Primarul Sorin Oprescu a promis sprijinul politiei pentru bucurestenii cu masinile care au asigurare avariate de furtuna.
Cel mai afectat a fost sectorul 1 al Capitalei, cu 27 de strazi avariate, urmat de sectorul 2 , cu 19 strazi. Furtuna a avariat si treci conducte de gaze, care au fost reparate deja de autoritati.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea