Social

#copaci doborati #ravagii furtuna #prognoza meteo #furtuna #vreme

Furtuna de aseara a facut ravagii. Cum va fi vremea in continuare

Potopul care s-a abatut aseara asupra Capitalei a facut ravagii. In nicio ora in care a plouat puternic si a suflat vantul, cel putin 15 copaci au fost doborati, iar doua persoane au fost electrocutate. Din fericire, meteorologii anunta vreme buna pentru urmatoarele zile.


Ploaia torentiala care a cazut duminica seara peste Bucuresti aproape ca a paralizat traficul. Canalizara nu a mai facut fata, astfel ca pe unele strazi, apa masura chiar si 40 de centimetri. Furtuna a doborat copaci care, in cadere, au rupt fire de curent electric si au avariat masini. Doi barbati au ajuns la spital dupa ce s-au electrocutat din cauza cablurilor de curent care au cazut in apa de pe sosea. Amandoi au fost transportati de urgenta la spital, insa starea lor este acum stabila.

Meteorologii au vesti bune pentru urmatoarele trei zile. Vremea se incalzeste si va fi predominant frumoasa, fara precipitatii si vant. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 20 de grade Celsius pe litoral si 30 de grade in Banat si Lunca Dunarii.

In tot acest timp, pe Transalpina, cea mai inalta sosea din Romania, zapada masoara 1,5 metri!

Sursa foto: cotidianul.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea